h

Nieuws uit 2007

24 december 2007

Breda wil vooral in vrede samenleven in 2008

Gedurende drie zaterdagen verzamelde de Bredase SP nieuwjaarswensen bij drie grote Bredase winkelcentra. In totaal ruim 160 Bredanaars hingen hun wens in de kerstboom. Inmiddels is er een inventarisatie gemaakt. Wat wil de Bredase bevolking zoal?

Lees verder
24 december 2007

Zwartboek renovatie Lelystraat en Roeselarestraat

De SP heeft op woensdag 19 december twee zwartboeken aangeboden aan vestigingsdirecteur Alex Jansen, directeur van woningbouwcorporatie WonenBreburg. De zwartboeken waren opgesteld naar aanleiding van een uitgebreide enquête onder bewoners van de flats in de Lelystraat en Roeselarestraat over de uitvoering van het groot onderhoud aan hun flats. De grote meerderheid van de bewoners bleek ontevreden over de manier waarop WonenBreburg hen informeerde, omging met klachten, en schade afhandelde.

Lees verder
15 december 2007

SP opent meldpunt reintegratie

In 2004 startte de Tweede Kamerfractie van de SP een digitaal meldpunt naar het functioneren van reintegratiebedrijven. In enkele maanden tijd reageerden honderden personen, en meldden klachten als een ondeskundige en mensonwaardige behandeling, intimidatie en dreigen met korting op de uitkering, verdraaiing van feiten, overbodige cursussen en scholing die niet aansluit bij opleiding en ervaring en vooral zakkenvullerij door de bedrijven, omdat ze niets voor je doen maar er wel geld voor opstrijken. De conclusie van de SP was in 2004 dat de reïntegratiebedrijven veel geld kosten maar er vooralsnog niet in slagen om mensen naar een baan te begeleiden.

Lees verder
12 december 2007

'Huisjesmelker van het Jaar' verkiezing

Zit jij ook op een piepklein studentenkamertje of startersflatje? Betaal je een veel te hoge huur en wordt er nauwelijks onderhoud gepleegd? Kortom, is de eigenaar van jouw woning een goede kanshebber voor de titel "huisjesmelker van het jaar"? De LSVB en ROOD organiseren jaarlijks de verkiezing van deze slechtste huisbaas. Ook in Breda gaat ROOD mogelijke kandidaten inventariseren. Aanmelden kan via de aanmeld-pagina.

Lees verder
8 december 2007

SP-Breda verzamelt beste wensen in Brabantpark

SP-vrijwilligers verzamelden zaterdag 7 december de beste wensen voor 2008 op in winkelcentrum 'Brabantpark'. Veel voorbijgangers namen even de moeite hun wens voor die enthousiaste SP-ers op een kaartje te schrijven. De mensen in Brabantpark hebben, zo blijkt, niet alleen oog voor zichzelf maar ook voor de wereld om hun heen. De wensen varieerde van rijkdom en geluk, oma worden en wereldvrede tot meer praktische zaken als weg uit Uruzgan en een crossveldje in de buurt. Rik (6) tot slot wilde het liefst kunnen vliegen. Vrijwilliger Peter:' Rik leren vliegen of wereldvrede is wat te hoog gegrepen misschien, maar een crossveldje voor die gabbers in Brabantpark is natuurlijk een idee waar we als SP zeker wat mee kunnen'.

Lees verder
6 december 2007

Rood Breda in tekst en beeld

Lees hier foto's en verslagen van de ROOD Breda in actie tijdens de scholierenactie op 30 november en de kraakactie aan de Vaartbossen op 5 december.

Lees verder

Pagina's

Vragenlijst Schippersdonk e.o.

 
1 Begin 2 Einde
Vul hieronder jouw klacht in over onderhoud of reparaties van jouw huurwoning van Alwel of omtrent communicatie met Alwel.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier