h

Bestuur

Op 1 juni 2022 kozen de leden van de afdeling een nieuw bestuur. Tot juni 2024 vormen zij het bestuur. Hieronder vind je een korte beschrijving van alle leden en hun taken en contactgegevens.

Olaf van der Bruggen

Voorzitter

06-50458884

Olaf van der Bruggen (geboren in 2002) maakt sinds maart 2022, als burgerraadslid, deel uit van de gemeenteraadsfractie van de Bredase SP. Binnen de fractie is hij verantwoordelijk voor cultuur en klimaat. In 2019 is hij lid geworden van de SP en sinds juli 2020 ook lid van het afdelingsbestuur (sinds juli 2021 organisatiesecretaris en vanaf juni 2022 voorzitter). In het dagelijks leven is hij student en in zijn vrije tijd onderneemt hij graag leuke activiteiten met zijn vrienden.

Inge Verdaasdonk

Fractievoorzitter

06-40787707

Als fractievoorzitter neemt ze ook deel aan het bestuur van de afdeling.

Remco van Os

Organisatiesecretaris

Remco is de Kartrekker van werkgroep Oosterhout

Erica van der Muren

Bestuurslid

06-41749136

Erica van der Muren is sinds januari 2020 lid van de SP en sinds oktober van dat jaar werkzaam als fractiemedewerker voor de Bredase SP. Sinds juni 2022 is zij ook lid van het afdelingsbestuur. Ze heeft de afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan op administratief en boekhoudkundig gebied bij verschillende organisaties, waarbij ze tot voor kort zeven jaar bij Stichting Tientjes gewerkt heeft. Tevens heeft ze veel (ervarings)kennis op het gebied van en affiniteit met armoede, psychische kwetsbaarheid en eenzaamheid.

Eric Linssen

Bestuurslid

Eric is bestuurslid van de Bredase SP

Maddi Plukkel

Bestuurslid

Maddi, geboren in 1977, woont met haar dochter in de Belcrum. Ze werkt al 20 jaar in de hulpverlening en is momenteel werkzaam in de jeugdzorg als pleegzorgwerker. Maddi is altijd al een trouwe SP stemmer geweest en sinds 2021 ook lid van SP. De maanden voor de verkiezingen is ze mee campagne gaan voeren en heeft de andere leden daardoor beter leren kennen. Ze ervaart de leden van SP-Breda als een gezellige, fanatieke club mensen. Ze vindt het leuk om zich nog meer in te zetten voor de SP en mensen te verbinden met elkaar.

 

U bent hier