h

Bestuur

Op 1 juni 2022 kozen de leden van de afdeling een nieuw bestuur. Tot juni 2024 vormen zij het bestuur. Hieronder vind je een korte beschrijving van alle leden en hun taken en contactgegevens.

Olaf van der Bruggen

Voorzitter

06-50458884

Olaf van der Bruggen (geboren in 2002) maakt sinds maart 2022, als burgerraadslid, deel uit van de gemeenteraadsfractie van de Bredase SP. Binnen de fractie is hij verantwoordelijk voor cultuur, klimaat en jongeren. In 2019 is hij lid geworden van de SP en sinds juli 2020 ook lid van het afdelingsbestuur (sinds juli 2021 organisatiesecretaris en vanaf juni 2022 met een kleine tussenstop voorzitter). In het dagelijks leven is hij student social work en in zijn vrije tijd onderneemt hij graag leuke activiteiten met zijn vrienden.

Wiktor Zegadło

Organisatie secretaris

\Wiktor Zegadlo is 17 jaar oud en is sinds maart 2024 lid van de SP. Naast zijn rol als organisatorisch secretaris is hij ook een scholier en zet hij zich in voor de FNV in en voert hij samen met Extinction Rebellion actie.

Inge Verdaasdonk

Fractievoorzitter

06-40787707

Als fractievoorzitter neemt ze ook deel aan het bestuur van de afdeling.

Robbert-Jan van Nunen

Bestuurslid

Robbert-Jan is altijd al begaan met mensen die het wat minder hebben. Daarom heeft hij vaak mensen geholpen met (computer)klusjes en gesprekken. Hij doet en deed verschillend vrijwilligerswerk en geeft bijles op een vmbo. De SP laat hem zien dat je ook op politiek niveau iets kunt betekenen. En draagt hierbij zijn steentje bij aan een socialer Breda!

Erica van der Muren

Bestuurslid | Penningmeester

06-41749136

Erica van der Muren is sinds januari 2020 lid van de SP en sinds oktober van dat jaar tot maart 2024 werkzaam als fractiemedewerker voor de Bredase SP. Sinds juni 2022 is zij ook lid van het afdelingsbestuur. Ze heeft de afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan op administratief en boekhoudkundig gebied bij verschillende organisaties, waarbij ze tot voor kort zeven jaar bij Stichting Tientjes gewerkt heeft. Tevens heeft ze veel (ervarings)kennis op het gebied van en affiniteit met armoede, psychische kwetsbaarheid en eenzaamheid.

Mohamed Omar

Bestuurslid

Mo Omar en is 24 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Somalië. Hij is best wel een bekende Bredanaar te noemen en je zou hem best kunnen kennen met mijn vrijwilligerswerk van project Grote Broer Haagse Beemden, Jongerenwerker Surplus  waar hij sinds 2016 zich inzet voor een mooi Breda. Hij is ook sinds 2019 Steward bij NAC Breda. Nu volgt hij sinds 2023 de opleiding tot Boa. Hij hoopt na het behalen van mijn diploma te gaan werken als jeugd boa en vindt wijkaanpak heel belangrijk.

 

U bent hier