h

Nieuws uit 2024

8 juli 2024

Geen winnaar voor sociaal bokaal 2024

Foto: SP

SP breda roept niemand uit tot winnaar sociaal bokaal 2024. De sociaal bokaal voor de Bredase wethouder die zich het beste inzet voor kansengelijkheid in Breda is afgelopen donderdag niet uitgereikt.

Lees verder
8 juli 2024

Kadernota Breda: bezuinigingen op jeugd, WMO en inkomen

Foto: michel verschuren

Kadernota Breda: Het moment waarop al een vooruitzicht wordt gegeven op de begroting voor volgend jaar. Een jaar waarin Breda gaan bezuinigen op Jeugd WMO en werk en inkomen, terwijl deze bezuinigingen niet nodig waren geweest nu als er eerder was ingespeeld op alle stijgende kosten vanuit het college.

Lees verder
8 juli 2024

Dak- en thuisloze mensen verdienen eerlijke kansen!

Foto: marlous fieret

Dak- en thuisloze mensen verdienen eerlijke kansen. Zo heet het bespreekstuk wat fractievoorzitter @ heeft gepresenteerd. Zij schreef deze in samenwerking met ervaringsdeskundigen en na gesprekken met veldwerkers.

Lees verder
3 juli 2024

SP tegen woonvisie: ‘geen oplossing voor de wooncrisis’

Foto: inge verdaasdonk / fractie sp breda

In de nieuwe woonvisie van Breda staat niets nieuws. “Er worden geen harde keuzes gemaakt om meer sociale woningen te bouwen” zegt SP-raadslid Michel Verschuren. De komende jaren worden er te weinig gebouwd en ook is er geen beleid om in de duurdere wijken van de stad te bouwen. 

Lees verder
19 juni 2024

Partijleider Jimmy Dijk in Breda voor bijeenkomst meldpunt Co-Med

Foto: sp breda / blabla

Partijleider Jimmy Dijk in Breda voor bijeenkomst meldpunt Co-Med

Lees verder
18 juni 2024

Een feest voor iedereen. Bestaat dat straks nog wel in Breda?

Foto: SP

In de hete zomermaanden samen met wat vrienden op de dinsdagavond naar Parkies toe om te genieten van livemuziek en gezelligheid. Een ervaring die menig velen zullen herkennen. Maar hoelang nog? Het park dreigt straks afgesloten te worden waarbij iedereen van te voren gecontroleerd wordt om te kijken of ze niet te veel drinken mee hebben. Dit allemaal zodat de organisatie meer geld kan verdienen aan het feestje.

Lees verder

Pagina's

U bent hier