h

Nationaal ZorgFonds Breda haalt 330 euro op voor Serious Request

24 december 2016

Nationaal ZorgFonds Breda haalt 330 euro op voor Serious Request

Foto: SP

Nationaal ZorgFonds Breda en SP Breda zijn al heel de week in de weer om geld op te halen voor Serious Request. Zo kon het Eigen Risico-spel gespeeld worden voor 385 cent, een bedrag dat symbool staat voor het bedrag in euro’s wat mensen moeten betalen aan Eigen Risico wanneer zij de pech hebben ziek te zijn of te worden. De SP Breda deelde vandaag ook Serious Soup uit in ruil voor een bijdrage voor het goede doel. “Naast de ruim 5.000,- euro die de Roemer Run gisteren opleverde, hebben we nog eens 330,- euro opgehaald”, zegt trotse SP-voorzitter Michel Verschuren. “Een prachtig resultaat waarmee veel kinderen in ontwikkelingslanden geholpen kunnen worden in de strijd tegen longziekten!”

Foto door Peter Nuijten

Reactie toevoegen

U bent hier