h

Roemer Run groot succes!

23 december 2016

Roemer Run groot succes!

Foto: SP

De Roemer Run heeft een bedrag van ruim 5.000,- euro opgeleverd voor Serious Request. De estafetteloop die vanochtend om 6 uur startte van het Binnenhof in Den Haag kwam rond 15 uur aan op de Grote Markt in Breda. Dit prachtige bedrag werd mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van alle SP-afdelingen waar de Roemer Run langs kwam waaronder Delft, Rotterdam, Dordrecht en Moerdijk. Ook via de site van Serious Request stroomden de donaties binnen.  Het laatste stuk dat ging van de Speelhuislaan tot aan het Glazen Huis, liep ook SP-partijleider Emile Roemer en de burgemeester van Breda Paul Depla mee. Het was uiteindelijk Roemer die de dikke cheque aan dj Frank van der Lende aanbood bij het Glazen Huis.

Foto’s Radim Mazanek en Merian Marijnissen

Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier