h

Nationaal ZorgFonds Breda in actie voor Serious Request

20 december 2016

Nationaal ZorgFonds Breda in actie voor Serious Request

Foto: SP
Ook het Nationaal ZorgFonds Breda is gedurende Serious Request actief om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen longontsteking in ontwikkelingslanden. In de Veemarktstraat kan deze week iedere werkdag tegen een vergoeding van 3,85 euro het Eigen Risico-spel worden gespeeld. Op zaterdag zal ook de Nationaal ZorgFonds-truck aanwezig zijn waar iedereen het Eigen Risico stuk kan slaan op een boksbal. “Zaterdag zullen we ook bekend maken hoeveel deze week heeft opgeleverd en gaan we de cheque met dat bedrag aanbieden bij het glazen huis”, zegt Michel Verschuren van het Nationaal ZorgFonds Breda.

Het Nationaal ZorgFonds Breda is de lokale afdeling van de gelijknamige brede maatschappelijke beweging die pleit voor één Nationaal ZorgFonds, zonder eigen risico. Het initiatief kan al rekenen op de steun van een kwart miljoen mensen, politieke partijen als SP, 50plus en Partij voor de Dieren en maatschappelijke organisaties zoals FNV Zorg & Welzijn en KBO Brabant. “Ook al meer dan 2.000 mensen uit Breda steunen dit initiatief”, zegt Verschuren. “Wanneer we al dat enthousiasme deze week inzetten voor Serious Request, dan kan dat niet anders dan een schitterend bedrag op leveren voor het goede doel!”

Reactie toevoegen

U bent hier