h

Buurt ervaart overlast van uitzendbureau en kamerbewoning

14 augustus 2018

Buurt ervaart overlast van uitzendbureau en kamerbewoning

Foto: SP

Bewoners van de buurt Valkenberg ervaren overlast van uitzendbureau Pepperminds en van (illegale) kamerbewoning. Dat bleek afgelopen zaterdag nadat SP Breda ging buurten in de buurt. Naar aanleiding van de klachten heeft de partij vragen gesteld aan het College van B&W.

Bij het uitzendbureau schijnt er meerdere malen per week tot laat geborreld te worden. "Heel gezellig natuurlijk, maar aangezien dit kantoorpand midden tussen de huizen staat, zorgt dit voor overlast”, zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. “Op de Nieuwe Boschstraat is er een concentratie van kamerbewoning. Dat lijkt in strijd met het eigen beleid van de gemeente dat er juist op gericht is kamerbewoning te spreiden om overlast te voorkomen. Als dit inderdaad zo is, dan moet de gemeente hier natuurlijk tegen optreden!”

Zie onderstaand de vragen van SP Breda aan het College van B&W

Reactie toevoegen

U bent hier