h

Op de koffie bij SP-lijsttrekker Bas Maes

13 maart 2018

Op de koffie bij SP-lijsttrekker Bas Maes

Foto: SP

Aanstaande vrijdag organiseert SP Breda een huiskamerbijeenkomst in de Haagse Beemden bij SP-lijsttrekker Bas Maes thuis. Iedereen is van harte welkom om mee te praten, vragen te stellen of de discussie aan te gaan. Ook SP-wethouder Patrick van Lunteren en Tweede Kamerlid Michiel van Nispen zullen aanwezig zijn. “De verkiezingen gaan natuurlijk over goede zorg, betaalbaar wonen en armoedebestrijding”, zegt Maes. “Deze avond biedt een mooie gelegenheid om eens wat dieper in te gaan op deze, maar ook alle andere onderwerpen die voor mensen van belang zijn. Koffie en fris staan in ieder geval klaar. En neem gerust iemand mee!”

Huiskamerbijeenkomst bij SP-lijsttrekker Bas Maes | Vrijdag 16 maart 2018 | Van 20 tot 22 uur | Twaalfbunder 9, Breda | Aanmelden kan door te mailen naar: bas@spbreda.nl of via Facebook

Reactie toevoegen

U bent hier