h

Zonnige toekomst voor buurthuis Geeren-Noord!

22 april 2017

Zonnige toekomst voor buurthuis Geeren-Noord!

Foto: SP
 Vrijdagmiddag werd het nieuwe logo van buurthuis Geeren-Noord onthuld door wethouder Patrick van Lunteren (SP). Na jaren van onrust en onzekerheid ziet de toekomst er weer zonnig uit voor deze woonkamer van de buurt. Op initiatief van SP Breda voorkwam de Gemeenteraad vorig jaar dat het buurthuis zijn deuren moest sluiten. Inmiddels ligt er ook een visie op wijkcentra van het College van B&W waarin staat dat de Bredase buurthuizen ondersteund worden en open blijven tot tenminste 2030. “Maar dat is slechts de politieke kant van het verhaal”, zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. “Het zijn vooral het nieuwe bestuur en al die actieve vrijwilligers die buurthuis Geeren-Noord tot een succes hebben gemaakt! Ik ben trots op hen en ook al die SP’ers die zich belangeloos hebben ingezet waaronder Pieter Teurlings, Theo de Haan en Rachied Benabbou!” 

Reactie toevoegen

U bent hier