h

Een feest voor iedereen. Bestaat dat straks nog wel in Breda?

18 juni 2024

Een feest voor iedereen. Bestaat dat straks nog wel in Breda?

Foto: SP

In de hete zomermaanden samen met wat vrienden op de dinsdagavond naar Parkies toe om te genieten van livemuziek en gezelligheid. Een ervaring die menig velen zullen herkennen. Maar hoelang nog? Het park dreigt straks afgesloten te worden waarbij iedereen van te voren gecontroleerd wordt om te kijken of ze niet te veel drinken mee hebben. Dit allemaal zodat de organisatie meer geld kan verdienen aan het feestje.

Burgerraadslid Olaf van der Bruggen is niet blij met deze ontwikkeling: "In 2017 zagen we nog dat de gemeente een stokje stak voor dergelijke plannen. Het open karakter van het evenement zou aangetast worden. Nu zijn we een paar jaar later en zien we steeds meer feestjes exclusiever worden waarbij Parkies nu aansluit. Een zorgwekkend ontwikkeling waar een stokje voor gestoken moet worden.".

De Bredase SP heeft daarom de volgende raadsvragen gesteld: https://breda.notubiz.nl/document/14296320/1?utm_source=Laposta&utm_camp... 

U bent hier