h

SP Breda biedt Armoedepamflet aan

2 maart 2023

SP Breda biedt Armoedepamflet aan

Foto: So

Vandaag hebben inwoners van Breda samen met fractievoorzitter Inge Verdaasdonk een pamflet over de aanpak van Armoede aangeboden aan verantwoordelijk wethouder de Nobel. De inhoud van dit pamflet komt van de thema-avond die de Bredase SP vorig jaar op Wereldarmoededag heeft georganiseerd. “Breda heeft een armoedebeleid wat vraagt om uitbreiding” zegt Verdaasdonk. “Er is de laatste jaren bezuinigd op armoedebeleid terwijl de armoede juist toeneemt in Breda. Wij overhandigde daarom dit armoedepamflet waarop de wethouder kan lezen wat Bredanaars in armoede graag verandert zien in Breda.” De Bredase SP is blij dat de wethouder het pamflet heeft aangenomen en we hopen de inhoud ervan terug te zien in toekomstig beleid in Breda

U bent hier