h

Goed nieuws: Motie “uitbreiding sluitingstijden voor dancecultuur“ alsnog aangenomen

23 maart 2023

Goed nieuws: Motie “uitbreiding sluitingstijden voor dancecultuur“ alsnog aangenomen

Foto: SP

Vorige maand zijn de stemmingen gestaakt omdat we met een gelijk aantal voor- en tegenstemmers niet tot een besluit kwamen. Daarop hebben de indieners van de burgersessie over dancecultuur opnieuw een petitie opgesteld afgelopen week om te laten weten dat er echt draagvlak en behoefte is aan de mogelijkheid om in Breda af en toe een dancefeest kunnen neerzetten in Breda wat tot 6 uur in de ochtend door mag gaan. Deze donderdag hebben zij de petitie aangeboden aan de Burgemeester. Op de publieke tribune hebben zij vervolgens de nieuwe stemming met spanning bekeken. En gelukkig, deze keer stemde een meerderheid waaronder de Bredase SP in met deze motie en krijgt Dancecultuur na een jarenlange strijd toch de ruimte om feesten tot 6 uur s’ochtends mogelijk te maken.

U bent hier