h

Bredase SP boos: spandoek tegen woningnood verdwenen

7 maart 2023

Bredase SP boos: spandoek tegen woningnood verdwenen

Foto: SP

De Bredase SP is boos over het verwijderen van het spandoek met de tekst “leegstand = woningnood” bij de Lunet. Voorzitter van de afdeling Olaf van den Bruggen: “De Lunet staat al jaren leeg terwijl er enorme woningnood is. Het spandoek wees iedereen die er langs kwam op dat feit dat de woningnood gecreëerd wordt door inhalige projectontwikkelaars die niet betaalbaar willen bouwen. Blijkbaar voelde iemand zich daar op aangesproken.” Het spandoek heeft er ongeveer drie weken gehangen.

 

Op de vraag wie het spandoek heeft weggehaald heeft Van den Bruggen nog niet het antwoord. Niemand heeft zich gemeld. Gevraagd of het de eigenaar van de Lunet kan zijn zegt hij: “Als dat zo is vind ik het wel heel laf dat zij dat stiekem hebben gedaan. Ze hebben gewoon mijn gegevens, want ik heb nog contact met ze gehad om een afspraak te plannen.” De afdeling overweegt om aangifte van verduistering te doen.

U bent hier