h

Bredase SP tijdens Kerstvakantie ook actief in de stad

9 januari 2023

Bredase SP tijdens Kerstvakantie ook actief in de stad

Foto: Sp

De Kerstvakantie is geen reden om stil te zitten voor de Bredase SP. Zo hebben actieve SP leden een inzamelactie gehouden voor dak- en thuislozen. Daarmee hebben ze ruim 50 rugzakjes weten te vullen met eten en warme sokken. “Waar mensen met Kerst elkaar opzoeken, straten leeg zijn en er voor velen volop eten is, hebben dak- en thuislozen dat totaal niet.” zegt fractievoorzitter Inge Verdaasdonk. “Ik ben blij dat Stichting de Herberg haar deuren heeft geopend tijdens de feestdagen om mensen van warmte, gezelschap en eten te voorzien. Als partij ondersteunen wij dit van harte. Daarom ben ik, samen met andere SP’ers, op Tweede Kerstdag zelf als vrijwilliger aan de slag gegaan in de Kerstherberg.”

Naast de actie voor dak- en thuislozen zijn meerdere fractieleden van de SP te vinden geweest tijdens het zaalvoetbaltoernooi van Grote Broer en Grote Zus op oudejaarsdag. In de Ganzerik hebben zij samen met leden van andere politieke partijen zich van hun meest sportieve kant laten zien. Ook is bijna de voltallige fractie aanwezig geweest tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeenteraad voor vrijwilligers in de stad, om daar voor koffie en thee te zorgen en om een rondleiding door het stadhuis et geven.

U bent hier