h

Grote opkomst op de eerste ledenvergadering van het nieuwe politieke jaar

9 september 2022

Grote opkomst op de eerste ledenvergadering van het nieuwe politieke jaar

Foto: SP

Afgelopen woensdagavond organiseerde de Bredase SP weer haar maandelijkse ledenvergadering in de Poelewei. De ledenvergadering werd ingeleid door de fractie en het bestuur die de leden inlichtten over wat er tijdens het reces is gebeurd. Met de blik op het komende jaar zijn leden in discussie gegaan over het jaarplan voor het komende jaar waarna het plan met enkele wijzigingen is aangenomen door de leden. De afdeling gaat dus de komende tijd aan de slag met acties rondom woningbouw, de toenemende armoede en een gelijk loon voor iedereen!

 

Voor het tweede deel van de avond kwam Oscar van Raak om te vertellen over de Raad van Europa, haar geschiedenis en wat de SP daarin betekent met SP-Senator Tiny Kox als voorzitter van het parlement, de PACE. Onder veel belangstelling heeft de ledenvergadering geluisterd, vragen gesteld en meer geleerd over de RVE.

U bent hier