h

Studenten moeten niet onterecht uitgesloten worden van de energietoeslag

25 juni 2022

Studenten moeten niet onterecht uitgesloten worden van de energietoeslag

Foto: SP

Afgelopen maandagavond kwam een uitzending van Nieuwsuur voorbij over de bekende energietoeslag. Hierin werd door juridisch expert Willy Heesen geconstateerd dat het huidige beleid, waarbij studenten uitgesloten worden van de energietoeslag, niet houdbaar is. Hierover heeft de SP vragen gesteld

Burgeraadslid Olaf van der Bruggen over de uitsluiting: "Aangezien uitwonende studenten ook gewoon kunnen rekenen op hogere energiekosten, vindt de SP het niet meer dan logisch dat juist deze groep ook gecompenseerd wordt daarvoor". Daarom heeft de sp de volgende vragen gesteld:

https://breda.notubiz.nl/.../raadsvragen+SP_16062022...

U bent hier