h

SP succes: eindelijk de informatie waar de stad recht op heeft

13 juni 2022

SP succes: eindelijk de informatie waar de stad recht op heeft

Foto: SP

Na weken aan trekken met vraag, op vraag, op vraag, hebben we vorige week eindelijk de dikke map met allerlei informatie vanuit het stadskantoor gekregen. Deze was in april uitgedeeld aan de beoogde coalitiepartijen en niet aan de oppositie.

Wij hebben toen ook deze stukken gevraagd, en in eerste instantie zouden wij ze pas na het debat over het coalitieakkoord krijgen. Niet eerlijk meende wij, dus nogmaals gevraagd om de mappen uit te delen uiterlijk 14 dagen voor het debat zodat wij ons ook goed kunnen voorbereiden. En daar is dus gehoor aan gegeven.

Nu de SP alle informatie heeft, gaan we ons richten op wat we vinden van het nieuwe coalitieakkoord.

U bent hier