h

Actievoeren van jeugdzorgaanbieders loont

17 mei 2022

Actievoeren van jeugdzorgaanbieders loont

Foto: SP

Al maanden lang was er onrust bij aanbieders van jeugdzorg in Breda en de regio. Zij moesten namelijk samenwerkingsverbanden aangaan met andere aanbieders zonder dat precies duidelijk was wat nou de bedoeling was. Langzaamaan kwam er meer duidelijkheid maar de tijd begon te dringen. Vooral kleine aanbieders voelde zich voor een mogelijke zware opdracht geplaatst en begonnen een petitie.

Vandaag is naar buiten gebracht dat de inkoop jeugd wordt uitgesteld! Een groot succes voor op initiatiefnemers van de petitie! Als SP zullen we met aanbieders en ouders in gesprek blijven op weg naar een toekomstbestendige inkoop die niet de markt maar het kind voorop zet.

De petitie in kwestie:
https://jeugdhulpinbreda.petities.nl/?fbclid=IwAR21-mfDjwZZ39KjTTTbzCCAK...

#jeugdzorg #gr076 #grbr #SamenVoorBreda

U bent hier