h

Wie is er de baas in Breda? Is dat de burgemeester of de Horeca?

23 november 2021

Wie is er de baas in Breda? Is dat de burgemeester of de Horeca?

Foto: Gemeente Breda

Terwijl in andere steden met pijn en moeite de nieuwe coronaregels werden gehandhaafd, besloot Depla onder druk van Koninklijke Horeca in eerste instantie de andere kant op te kijken. Dat is niet uit te leggen aan andere steden, maar ook niet aan al die horecaondernemers die zich wel aan de regels houden.

Op maandagavond 15 november zijn de fractievoorzitters vertrouwelijk bijgepraat door Depla, maar er zijn nog heel veel vragen te beantwoorden. Binnen enkele dagen komt er nog een brief aan de raad. SP Breda is heel benieuwd hoe Depla verantwoording af gaat leggen aan de stad na dit - niet voor het eerst - onhandige optreden.

#BredavanIedereen

U bent hier