h

Bewoners in de kou bij ouderenwoningen Prinsenbeek

28 november 2021

Bewoners in de kou bij ouderenwoningen Prinsenbeek

Foto: SP

Afgelopen zaterdag heeft de SP een kijkje genomen bij ouderenwoningen in Prinsenbeek. Wat hier aangetroffen werd was ongelofelijk: oude ongeïsoleerde woningen met rottende daken en scheve vloeren. De SP was uitgenodigd door bezorgde bewoners om te komen kijken en luisteren. Hun verhalen waren schrikbarend: bewoners zitten al vaak klem door hoge energierekeningen maar Laurentius wil de woningen niet gaan isoleren.

Om bij de ellende toe te voegen biedt Laurentius ook geen perspectief. Al 25 jaar wordt er gesproken over sloop maar dat komt er niet van, terwijl belangrijke woonverbeteringen er ook niet van komen. Laurentius laat deze bewoners te lang in de kou staan! Het is tijd voor duidelijkheid en fatsoenlijke woonomstandigheden!

U bent hier