h

Waar is Bavel aan toe?

27 oktober 2021

Waar is Bavel aan toe?

Foto: SP

De Bredase SP heeft samen met de VVD vragen gesteld over het bericht dat de huidige plek van Ariba dagbesteding mogelijk een plek is voor Skaeve Huse, een project voor huurders die elders overlast geven. Fractievoorzitter Inge Verdaasdonk: “Bavel wil graag weten waar ze aan toe zijn. Stap één is om daarbij de dorpsbewoners serieus te nemen en te betrekken bij de invulling van de locatie.”

De timing en werkwijze van het college is ongelukkig. Een paar dagen ervoor is in de gemeenteraad uitgebreid stilgestaan en besloten over de omgevingsvisie. Daarbij is Bavel uitgebreid aan bod gekomen in verband met de locatie voor bedrijventerreinen. Het is daarom opmerkelijk te noemen dat een mogelijke plek voor een zware doelgroep niet genoemd is. Het college zal binnen 30 dagen antwoord geven op de vragen.

U bent hier