h

Kerstactie: SP Breda aan de slag voor dak- en thuislozen! Help jij ons mee?

6 december 2020

Kerstactie: SP Breda aan de slag voor dak- en thuislozen! Help jij ons mee?

Foto: SP

De dagen worden grijzer, kouder en door corona zijn tijdens de (donkere)feestdagen minder plekken voor ontmoeting en warmte. Het bestuur van de SP Breda heeft daarom besloten om iets bij te dragen: ons doel is om handschoenen en mutsen in te zamelen voor dak- en thuislozen in Breda. De spullen zullen vlak voor de kerstdagen aan Stichting de Herberg en het Straatteam van SMO worden gegeven. 

Fractievoorzitter Inge Verdaasdonk is enthousiast over de actie van de het bestuur: als wij allemaal ons steentje bijdrage kunnen we veel mensen heel blij maken met deze spullen én een beetje warmer maken.

We hebben jouw hulp nodig!

Hoe meer mensen meedoen, hoe meer spullen we kunnen bijdragen. Aan handschoenen en mutsen is altijd tekort. Hoe komen de spullen bij het bestuur?

Er zijn 2 inzamelplekken, zij hebben bakken staan waar je de mutsen en handschoenen in kan doen:

  • Stichting Tientjes, kloosterlaan 12 (in het Rondeel, open woensdag en donderdag van 13 tot 16 uur), tegenover het stadskantoor 
  • Ontmoetingscentrum de Sleutel, Vlierenbroek 30 (in de Haagse Beemden, maandag t/m donderdag 8.45, maandag en woensdagmiddag van 13.15 tot 15.15). Zij hebben bakken staan waar je de mutsen en handschoenen in kan doen. 
  • Inge zal op 2 momenten aanwezig zijn op het Stadserf 2, de achterkant van het stadhuis op de grote Markt. Deze momenten zijn: 11 december van 16.00 tot 16.30 en op 16 december van 18.30 tot 19.00.

Lukt bovenstaande niet? Mail ons naar marlous@spbreda.nl en dan spreken we iets af!

U bent hier