h

Oproep: heeft u een CZ-zorgverzekering via de gemeente?

12 januari 2019

Oproep: heeft u een CZ-zorgverzekering via de gemeente?

Foto: Google Streetview

Heeft u een CZ-zorgverzekering via de gemeente en gekozen voor het pakket gemeente extra uitgebreid, waarbij het eigen risico is meeverzekerd? Dan wordt het niet opgemaakte eigen risico aan het eind van het jaar niet naar u teruggestort, maar verdwijnt dit bedrag in de gemeentekas. “Nadat diverse mensen bij ons aan de bel hadden getrokken, kwamen wij hier na het stellen van raadsvragen achter”, zegt SP-raadslid Inge Verdaasdonk. “De mensen die wij hebben gesproken, zeggen dat ze hier niet van op de hoogte waren en dat de gemeente hen ook niet heeft gewaarschuwd dat deze verzekering in hun situatie niet goed uitpakt.”

Heeft u ook een gemeente extra uitgebreid-pakket of heeft u dat vorig jaar gehad? Inge ontvangt graag uw ervaringen hiermee zodat we deze mistanden aan kunnen kaarten. Mail daarom naar: inge@spbreda.nl Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Reactie toevoegen

Volg SP Breda

U bent hier