h

Night Flight maand dicht na geconstateerde overtredingen

16 augustus 2018

Night Flight maand dicht na geconstateerde overtredingen

Foto: SP

Het overlastgevende hostel Night Flight gaat een maand op slot nadat er meerdere overtredingen zijn geconstateerd. Zo werd het hostel permanent bewoond en was er tegen de regels in, toch alcohol aanwezig. Dit is aanleiding voor burgemeester Paul Depla om het hostel voor de duur van een maand te sluiten. Alhoewel er volgens de omwonenden nog veel meer overtredingen zijn geweest, overheerst blijdschap dat het verscherpt toezicht toch wat heeft opgeleverd.

“Fijn dat er eindelijk na jaren gehandhaafd wordt”, zegt bewoonster Patricia van den Boogaart. “Night Flight heeft kansen genoeg gehad! Eindelijk een maand fatsoenlijke nachtrust.” Omwonenden en SP Breda zien de tijdelijke sluiting als een succes in hun gezamenlijke strijd tegen de overlast. “Hopelijk is dit een wijze les voor de eigenaar en beheerster en gaan ze zich vanaf nu aan de regels houden”, zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. “Zo niet, dan kunnen de omwonenden opnieuw op onze steun rekenen!”

Reactie toevoegen

U bent hier