h

Boi Boi Huong in debat in Teteringen

10 maart 2018

Boi Boi Huong in debat in Teteringen

Foto: SP
Vrijdagavond organiseerde de dorpsraad van Teteringen een verkiezingsdebat in dorpshuis ’t Web. Kandidaat-raadslid Boi Boi Huong nam het daar namens de SP op tegen kandidaten van de overige partijen. Er kwamen diverse thema’s aan bod waaronder betaalbaar wonen en de zorg. “Een paar jaar terug verklaarden partijen als VVD, D66 en CDA de SP nog voor gek als we begonnen over meer betaalbare woningen”, zegt Huong. “Dankzij onze wethouder Patrick van Lunteren heeft er een trendbreuk plaatsgevonden op woonbeleid en lijkt iedereen overtuigd van de noodzaak.” En over zorg en ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo): “Iemand die zorg nodig heeft moet daar geen boete voor betalen. Daarom schaft de SP de eigen bijdrage voor de Wmo af!”
 
Foto's door Paul Marijnissen

Reactie toevoegen

U bent hier