h

Toekomst kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord

10 november 2017

Toekomst kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord

Foto: Kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord

De gemeente Breda moet zich inzetten voor het voortbestaan van kinderboerderij Parkhoeve in Breda-Noord en samen met bestuur en vrijwilligers een toekomstplan maken. Die  oproep van SP Breda, GroenLinks, PvdA en Breda’97 kreeg gisterenavond de steun van een overgrote meerderheid in de Bredase Gemeenteraad. Een half jaar geleden werd bekend dat een aanvullende subsidie voor de kinderboerderij was afgewezen en het bestuur voor het voortbestaan vreesde. “Omdat er toen nog een bezwaarprocedure liep, konden we niet veel anders dan bestuur, vrijwilligers en omwonenden gerust stellen dat het zo’n vaart niet zou lopen”, zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. “Nu heeft de raad zich duidelijk uitgesproken: een kinderboerderij met zo’n belangrijke maatschappelijke functie, is onmisbaar op deze plek in onze stad!”

Zie onderstaand de motie die SP Breda gisteren heeft ingediend

Reactie toevoegen

U bent hier