h

Raad erkent belang kinderboerderij Parkhoeve

18 mei 2017

Raad erkent belang kinderboerderij Parkhoeve

Foto: Kinderboerderij Breda-Noord moet blijven
 Alle politieke partijen en ook het College van B&W erkennen het belang van kinderboerderij Parkhoeve. SP Breda vroeg donderdagavond tijdens de raadsvergadering mede namens diverse andere partijen om steun uit te spreken en de zorgen weg te nemen. "Niemand wil dat de kinderboerderij in Breda-Noord sluit maar toch is buiten onze politieke bubbel het beeld ontstaan dat de gemeente elk moment een ketting om de poort komt leggen", zegt SP-fractievoorzitter Bas Maes. "Ik hoop dat we vanavond met de brede steun vanuit de raad en het college dat beeld weg hebben kunnen nemen en dat al die vrijwilligers en bezoekers gerust zijn gesteld!"

Reactie toevoegen

U bent hier