h

SP-raadslid Spapens in radiodebat over cameratoezicht

17 april 2016

SP-raadslid Spapens in radiodebat over cameratoezicht

Foto: SP
Zaterdag ging SP-raadslid Maurice Spapens met VVD-raadslid Carla Kranenborg van Eerd in debat over cameratoezicht in het Valkenberg. Dat deed hij in het radioprogramma “Spijkers met koppen” gepresenteerd door Dolf Jansen en Felix Meurders, dat te gast was in theatersalon De Avenue in Breda. Zoals bekend ziet SP Breda cameratoezicht in het Valkenbergpark alleen als uiterste redmiddel. Spapens: “Camera’s hebben enkel nut als ze 24 uur per dag gemonitord worden en men er gelijk actie op kan ondernemen, anders blijft het schijnveiligheid. Dan kun je beter meer blauw of toezichthouders op straat hebben!”

Klik hier om het debat terug te luisteren (vanaf 59 minuten)

Reactie toevoegen

U bent hier