h

Nee tegen verdrag met Oekraïne is 3x beter!

20 maart 2016

Nee tegen verdrag met Oekraïne is 3x beter!

Foto: SP
Zaterdag was SP Breda aanwezig bij winkelcentrum 'De Burcht' om campagne te voeren tegen het associatieverdrag met Oekraïne. Naast het uitdelen van de vele flyers werden er ook goede gesprekken gevoerd met het winkelend publiek. De meeste mensen weten al dat ze tegen gaan stemmen en dat het niet goed is om nu een verdrag met Oekraïne aan te gaan, een land in burgeroorlog, verdeeldheid en corruptie. Op 6 april een 'nee' is drie keer beter. Het verdrag is namelijk slecht voor Oekraïne, slecht voor Nederland en slecht voor Europa.

Een aantal mensen weten wel dat ze gaan stemmen, maar zijn er nog niet over uit wat ze gaan stemmen. Voor die mensen biedt de debatavond van aanstaande donderdag misschien uitkomst. Kamerleden Kees Verhoeven (D66) en Tiny Kox (SP) gaan dan met elkaar in discussie. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

(Foto Radim Mazanek)

Reactie toevoegen

U bent hier