h

Buurtmiddag Gageldonk in De Beemdentil

14 maart 2016

Buurtmiddag Gageldonk in De Beemdentil

Foto: SP
SP Breda was afgelopen zaterdag op bezoek op de Buurtmiddag Gageldonk in buurthuis De Beemdentil in de Haagse Beemden. De middag was georganiseerd door het Bewoners Initiatief Gageldonk (BIG).  Tijdens de middag waren er verschillende organisaties te vinden en konden buurtbewoners laten weten of ze ideeën of wensen hebben voor de wijk. Ook waren een dansvoorstellingen van een dansschool die oefenen in Buurthuis de Beemdentil. SP-raadslid René Spiegels: “Het is leuk om te zien dat deze middag zo goed is bezocht. Evenals uit een eerdere enquête van ons bleek, leven er duidelijk heel wat initiatieven in de wijk. Hopelijk kunnen al deze ideeën ook daadwerkelijk tot bloei kunnen komen. Een bijeenkomst als deze maakt ook duidelijk hoe belangrijk een buurthuis zoals De Beemdentil is voor een wijk en sociale cohesie.”

Reactie toevoegen

U bent hier