h

Stop de verkoop van sociale huurwoningen!

8 oktober 2015

Stop de verkoop van sociale huurwoningen!

Foto: SP
SP Breda wil dat er per direct gestopt wordt met de verkoop van sociale huurwoningen. Door de enorme toestroom van vluchtelingen is inmiddels ook voor alle andere partijen duidelijk dat er een groot tekort aan betaalbare woningen is. Terwijl er echter aan de ene kant gezocht wordt naar onorthodoxe maatregelen om snel meer woonruimte toe te voegen, gaat aan de andere kant de verkoop van sociale huurwoningen gewoon door. “Dat is natuurlijk dweilen met de kraan open”,  zegt SP-raadslid René Spiegels. “Wanneer we die woningen uit de verkoop halen en inzetten voor de huisvesting van statushouders, haalt dat de extra druk van de toch al enorme wachtlijsten af!”

Zie onderstaand de vragen die SP Breda aan het College van B&W hierover heeft gesteld

Reactie toevoegen

U bent hier