h

Doe mee met de Thuiszorg Enquete

24 februari 2012

Doe mee met de Thuiszorg Enquete

De SP is zeer benieuwd naar uw ervaringen in de thuiszorg. Iedere ervaring is welkom, van zorgontvanger, thuiszorgmedewerker of Alfahulp. Vorig jaar zomer is de thuiszorg in Breda aanbesteed. Per 1 januari 2012 zijn er slechts 5 aanbieders van de 17 over. Thuiszorg In Holland, Surplus Zorg, T-zorg, Thuiszorg VDA, en Actief Huiszorg. In een zeer hectisch half jaar moesten circa 1.000 medewerkers en ruim 4.000 cliënten overstappen naar één van de vijf overgebleven aanbieders.

Maurice Spapens In de aanbesteding was door de wethouder geen enkele eis opgenomen over een sociaal plan voor werknemers. Ook werd met geen woord gerept over controle op kwaliteit. SP raadslid Maurice Spapens: " De SP hoopt natuurlijk dat alles toch nog goed is gekomen. Maar ik hoor graag uw eerlijke verhaal of dat wel of niet zo is. "

Wij danken u alvast dank voor de medewerking. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Maurice Spapens zal de uitkomsten nog dit voorjaar presenteren.

Ontvangt u zorg, klik dan hier om de enquête in te vullen:

Werkt u in de thuiszorg, klik dan hier om naar de enquête in te vullen:

Liever een enquête op papier.
Klik hier als u zorg ontvangt.
Klik hier als u werkt in de thuiszorg.
U kunt de ingevulde enquête in een gesloten enveloppe opsturen naar:
SP Breda
Thuiszorg-enquête
Stadserf 1
4811XS Breda

Dossier Thuiszorg

U bent hier