h

Rondje Tuinzigt

9 januari 2011

Rondje Tuinzigt

Dertien Bredase SP-leden bezorgden op hun vrije zondagmiddag ongeveer 3.000 SP-folders en jaarkranten. In twee uurtjes werd bijna heel de wijk Tuinzigt voorzien van informatie over de afdeling, over de jongerengroep ROOD en een oproep van Emile Roemer. Van oorsprong is Tuinzigt een zeer links bolwerk. Tijdens de vorige verkiezingen werd er echter veel op rechts gestemd. "Het wordt dus hoog tijd daar ons socialistische geluid weer eens te laten horen" zegt actiecoördinator Rinus Filius. "De daden van de rechtse coalities afgelopen maanden moet ook de inwoners van deze wijk toch hebben laten zien dat een stem op rechts niet de goede weg is".

SP op pad in Tuinzigt

Tegelijkertijd werd ook de nieuw aangeschafte bakfiets gedoopt. Volgepakt met een geluidsinstallatie, warme chocolademelk en actiemateriaal reed de bakfiets mee met de karavaan.

SP op pad in Tuinzigt SP op pad in Tuinzigt

De muziek zorgde voor veel bekijks en de chocolademelk ging er vlot in. De laatste vooral bij de spelende kinderen van Tuinzigt. Filius: " Zo wordt actievoeren naast nuttig vooral ook erg gezellig en leuk. Laat de campagne voor de provinciale verkiezingen maar beginnen, SP Breda is er klaar voor!".

SP op pad in Tuinzigt

SP Breda verspreidt 50.000 jaarkranten

U bent hier