h

SP Breda verspreidt 50.000 jaarkranten

20 december 2010

SP Breda verspreidt 50.000 jaarkranten

Ongeveer 100 enthousiaste SP-leden gaan komende weken in Breda op pad om de jaarkrant van de Bredase SP-fractie te verspreiden. De politieke ruk naar a-sociaal rechts van afgelopen jaar is voor onze afdeling reden om weer eens groot uit te pakken. Tijdens de kerstvakantie worden 50.000 kranten verspreid. Dat is er 1 in bijna elke brievenbus - zonder NEE-NEE-sticker - in de stad Breda.

Er staat ook nogal wat op het spel komend jaar. Bijvoorbeeld: wie gaat de crisis uiteindelijk echt betalen? En: worden er wel genoeg betaalbare woningen gebouwd? En: blijft Breda wel een gezellige en veilige stad? En: wordt Breda geen slaapstad voor yupperige forensen uit Antwerpen en Rotterdam? De SP strijdt daarom ook in 2011 weer voor de menselijke maat in al die beslissingen. Doet u mee?

Jaarkrant 2010

Heeft u onze jaarkrant niet ontvangen? Lees dan hier uw digitale exemplaar.

Jaarkrant 2010

Jaarkrant SP Breda 2010

U bent hier