h

Geen winnaar voor sociaal bokaal 2024

8 juli 2024

Geen winnaar voor sociaal bokaal 2024

Foto: SP

SP breda roept niemand uit tot winnaar sociaal bokaal 2024. De sociaal bokaal voor de Bredase wethouder die zich het beste inzet voor kansengelijkheid in Breda is afgelopen donderdag niet uitgereikt.

Vorig jaar won wethouder Arjen van Drunen hem vol overtuiging. Fractievoorzitter inge Verdaasdonk vertelt: we hebben de plannen bekeken die wethouders naar de raad brachten afgelopen jaar, daar waren we zo mee klaar want het was bijna niets, daardoor blonk ook geen wethouder uit en hebben we besloten de bokaal niet uit te reiken. 

Maar komend jaar zullen er juist veel stukken naar de raad
 komen en daarmee zullen er veel belangrijke onderwerpen voor de stad besproken worden. Daarom hebben alle Bredase wethouders wel een oorkonde ontvangen als bewijs van deelname, met een spreekwoordelijke peper en als aanmoediging om zich volgend jaar extra in te zetten voor kansengelijkheid in Breda.

U bent hier