h

Duur doorverkopen van NAC finale kaartjes doe je niet.

28 mei 2024

Duur doorverkopen van NAC finale kaartjes doe je niet.

Foto: marktplaats / marktplaats

Als Bredase VVD en SP Breda zijn we het niet vaak met elkaar eens, maar één ding staat voor onze beide partijen altijd als een boom aan de waterkant; onze liefde voor NAC Breda.

Mede hierom ageren wij samen tegen de exorbitante prijzen waarvoor sommige mensen nu kaarten voor NAC-Excelsior op de markt zetten. Dat past niet bij onze club. NAC moet bereikbaar zijn, en blijven, voor supporters. 300 euro voor een kaartje past hier vanzelfsprekend niet bij. Hierom zijn wij blij dat NAC zich houdt aan de richtlijnen van de KNVB om doorverkopers aan te pakken met een stadionverbod. Ook wat ons betreft, horen deze (illegale) doorverkopers voor een lange tijd geen plek in het Rat Verlegh Stadion te krijgen.

Op naar een succesvolle Play Off Finale! Op naar Eredivisie! Hup NAC!

Inge Verdaasdonk - SP Breda

Martijn Meeuwissen - Bredase VVD

U bent hier