h

Partijleider Jimmy Dijk in Breda

17 februari 2024

Partijleider Jimmy Dijk in Breda

Foto: SP

Afgelopen vrijdagavond was het dan zover: nieuwe partijleider Jimmy Dijk is naar Breda gekomen voor de Pizza avond waar we spraken over de partij en wat de partij te doen staat. Dat had de nodige belangstelling want met ruim 50 leden uit Breda en omstreken zat de zaal vol. Het was een inspirerende bijeenkomst waarbij men Jimmy zijn visie kon horen maar ook hun idee├źn konden meegeven over welke toon de partij moeten aanslaan, waar de partij het over moeten hebben en waar de partij de komende tijd de focus op moeten leggen.

Afdelingsbestuurslid Olaf van der Bruggen over de avond: ''Over onszelf praten is natuurlijk belangrijk maar straks is het weer tijd om te knallen en een zetel te winnen in Europa. Als ik Jimmy mag parafraseren: Tot het congres op 3 maart gaan we het nog even over onszelf hebben maar daarna gaan we keihard knokken voor die Europese zetel en als we die binnen hebben gaan we hem vieren alsof we het WK voetbal hebben gewonnen. Ik heb zin om daar samen met mijn partijgenoten werk van te maken''

U bent hier