h

SP voert actie voor reparatie defecte lift

10 januari 2024

SP voert actie voor reparatie defecte lift

Foto: SP

Beste betrokken Bredanaars,
Dinsdag om 17u organiseren we vanuit de SP fractie samen met ervaringsdeskundige Rob een actie ivm de steeds kapotte lift op het station. Deze is steeds kapot, het laatste half jaar heeft ie het hooguit 2 weken wel gedaan. Hierdoor kunnen mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel, mensen die slecht ter been zijn of met een kinderwagen op pad gaan niet het station in komen. 

ProRail, die hier verantwoordelijk voor is, sluit hiermee mensen buiten van reizen met het openbaar vervoer! 
Hierom willen we in actie komen, samen met mensen die hier heel veel last van hebben. 

ProRail heeft via Twitter aangegeven dat ze de lift in week 3 komen maken, dus laten wij hen een handje helpen! Neem je moersleutel, bouwhelm, thermos en schafttrommel mee en we laten ProRail zien dat ze eindelijk actie moeten ondernemen! Wie weet komen ze ook even langs, zodat we hun Den Gouden Moersleutel kunnen aanbieden. Daar moet het toch mee lukken ;)
 

ACTIE DINSDAG 16 JANUARI 17.00 LIFT STATION
Locatie: buiten, zijde Willemstraat bij de lift, rechts van de (rol)trappen

Graag tot dan! Groet Rob en Marlous
Voor vragen mail gerust marlous@spbreda.nl

U bent hier