h

Volop gezelligheid op de jaarlijkse SP barbecue

10 september 2023

Volop gezelligheid op de jaarlijkse SP barbecue

Foto: SP

Gisteren heeft de Bredase SP weer haar jaarlijkse barbecue georganiseerd voor al haar vrijwilligers. Zoals ieder jaar biedt de barbecue de leden de kans om elkaar weer te spreken na het zomerreces en om met zijn allen de de neuzen dezelfde kant op te zetten voor het aankomende politiek jaar.

Afdelingsvoorzitter Maartje Verheijen tijdens haar toespraak: "Het is weer een prachtige bijeenkomst met gezelligheid die je alleen bij deze prachtige club ziet" de kersverse voorzitter kijkt ook vooruit: ''Het complete politieke landschap staat op zijn kop, waardoor het belangrijker is dan ooit om mensen te vertellen waarom ze SP moeten stemmen. Daarom gaan we dit najaar samen week in week uit keihard knokken, daar kijk ik naar uit!''

U bent hier