h

Bredase SP kiest twee nieuwe bestuursleden op goed bezochte ledenvergadering

7 juli 2023

Bredase SP kiest twee nieuwe bestuursleden op goed bezochte ledenvergadering

Foto: SP

Op woensdag 5 juli heeft de Bredase SP haar maandelijkse bijeenkomst gehouden met ruim 20 leden. Op de bijeenkomst zijn Bas Jansen en Maartje Verheijen allebei verkozen tot algemeen bestuurslid van de afdeling. Bestuursvoorzitter Olaf van der Bruggen over zijn twee nieuwe bestuursleden: ''Als voorzitter ben ik ongelofelijk blij om deze twee mensen erbij te krijgen in mijn bestuur. Met een ervaren kracht als Maartje en de frisse blik van Bas gaan wij komende tijd mooie dingen neer kunnen zetten, daar ben ik zeker van!''.

Ook kwam Statenlid, en oud voorzitter van de afdeling, Oscar van Raak langs bij de bijeenkomst. Met een interactieve presentatie werden de leden meegnomen in de OV actie die provincie voert. Ook ging Oscar met Olaf in gesprek over andere actuele onderwerpen in de Provinciale Staten, zodat de leden van de Bredase SP weer goed op de hoogte zijn.

U bent hier