h

SP-Kamerlid Sandra Beckerman komt 3 februari naar Breda voor 'Kosten omlaag' avond

24 januari 2023

SP-Kamerlid Sandra Beckerman komt 3 februari naar Breda voor 'Kosten omlaag' avond

Foto: SP

Iedereen heeft energie nodig en dan liefst zo goedkoop en schoon mogelijk. Maar omdat onze energievoorziening is geprivatiseerd, hebben we er nu niets over te zeggen. Commerciƫle bedrijven verhogen onze energierekeningen en worden lachend rijk, terwijl wij in de kou zitten. Dit moet anders

Kom daarom naar de bijeenkomst. Samen met SP-Kamerlid Sandra Beckerman bespreken we hoe we onze energie zelf weer organiseren en hoe we de volkspetitie een succes maken in Breda, zodat we de energierekening kunnen verlagen.

Ben jij erbij? Meld je aan via: https://breda.sp.nl/kostenomlaag

Aanvang: 19:30

Datum: Vrijdag 3 februari 2023

Locatie: De Nieuwe Meidoorn, Meidoornstraat 115

U bent hier