h

Nieuwjaarsreceptie van de Bredase SP goed bezocht

16 januari 2023

Nieuwjaarsreceptie van de Bredase SP goed bezocht

Foto: SP

Afgelopen zaterdag organiseerde de Bredase SP weer haar jaarlijkse receptie. Door ruim 50 gasten werd er met een hapje en een drankje geproost op het nieuwe jaar. Een nieuw jaar dat een hoop in petto heeft als het aan SP-fractievoorzitter Inge Verdaasdonk ligt: "Ik proost graag op een 2023 waarin we veranderen, oneerlijke verschillen aanpakken en verkleinen. Inwoners hun ideeën ,initiatieven en problemen zien, horen en waar nodig bij helpen".

Ook afdelingsvoorzitter Olaf van der Bruggen kijkt optimistisch naar de toekomst:"In 2022 hebben wij een hoop moois gezaaid dat wij in 2023 mogen oogsten. Onze afdeling groeit kei snel in ledental, we gaan knokken om te gaan van 1 Bredaas SP-statenleden naar 2. En we brengen landelijke  kamerleden naar Breda toe voor toffe avonden en nog veel meer. 2023 wordt een jaar dat wij als SP gaan herinneren"

U bent hier