h

Lilian Marijnissen komt naar Breda

30 december 2022

Lilian Marijnissen komt naar Breda

Foto: SP

‘De winst van eerlijk delen’-tour komt naar Breda. Op maandag 23 januari gaat Lilian Marijnissen in gesprek met Sander de Kramer over haar recent verschenen boek 'De winst van eerlijk delen'. Een gesprek over de huidige tijd en de ideeën voor de toekomst. Singer-songwriter Niels Geusebroek (bekend van de hits ‘Take Your Time Girl’ en ‘Year Of Summer’) zorgt live voor de muziek.

 

Een avond doorspekt met persoonlijke anekdotes, actuele feiten en keiharde argumenten. Waar heeft Nederland de verkeerde afslag genomen? En vooral: hoe vinden we de weg terug?

 

‘De winst van eerlijk delen’-tour doet verschillende steden in Nederland aan, waaronder Breda. Naast Sander de Kramer gaat SP-leider Lilian Marijnissen tijdens de touravonden over haar boek in gesprek met andere bijzondere gasten zoals Fidan Ekiz, Patrick Lodiers, Amber Kortzorg, Sinan Can, Bram Douwes en anderen.

 

De avond start maandag 23 januari om 20.00 uur in De Avenue in Breda. Aanmelden voor de avond kan via www.dewinstvaneerlijkdelen.nl. De toegang tot de avond is gratis. 

U bent hier