h

Na 13:00 met de deeltaxi naar jouw boosterafspraak? Dat zit er niet in!

8 november 2022

Na 13:00 met de deeltaxi naar jouw boosterafspraak? Dat zit er niet in!

Foto: Deeltaxi West-Brabant

Dat bleek uit antwoord op de vragen van de SP. Eerder was dit niet gecommuniceerd waardoor sommige mensen simpelweg niet naar hun prikafspraak konden. Onaanvaardbaar aldus SP fractievoorzitter Inge Verdaasdonk : "Het is absurd dat mensen een afspraak inplannen en dan te horen krijgen dat ze er niet naartoe kunnen. Dat omdat er zomaar is besloten dat de deeltaxi's niet rijden na 13:00. Zo had dit nooit moeten gaan en deze keuze mag heel snel weer worden teruggedraaid".

Heb jij een soortgelijke situatie meegemaakt of ken je iemand bij wie dit is gebeurd? Neem contact met ons op via Breda@sp.nl

U bent hier