h

Betaald parkeren in Brabantpark, wat vind jij?

28 juli 2022

Betaald parkeren in Brabantpark, wat vind jij?

Foto: Bas Maes

Het college van burgemeester en wethouders lijkt nu echt betaald parkeren in te willen voeren in Brabantpark. De Bredase SP is daar erg kritisch op.
* Het levert kosten en gedoe op voor mensen die het probleem niet hebben veroorzaakt
* Het zorgt ervoor dat het probleem zich verplaatst in plaats van dat het probleem wordt opgelost.
* Eenmaal ingevoerd is er eigenlijk geen weg meer terug en blijven mensen maar betalen.
Ook vinden wij dat er onvoldoende naar de mening van de bewoners van Brabantpark wordt geluisterd, terwijl de bewoners de experts van hun buurt zijn. Dus, wat vind jij?

Reacties

Op 01-08-2022 een zienswijze ingediend bij BenW Breda. De SP heeft hiervan een kopie ontvangen. Op 22-08 ter herinnering nogmaals ter kantore ingediend
Tot op heden geen enkele reactie van BenW Breda. Heel typerend.
Ik ga er dan ook van uit dat het betaald parkeren niet doorgaat en dat de SP dus gelijk heeft gekregen.

mvgr
Harrie de Jong

Beste Harrie,

Bijzonder dat je helemaal geen bericht hebt gekregen. Zelfs geen ontvangstbevestiging? Vanavond om 19:00u is de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep. Ik zal aanwezig zijn, kom je ook?

Met vriendelijke groet,

Dirk Uijl
SP Breda

Beste Dirk,

dank voor je reactie. Ik kon helaas niet erbij zijn. Weet ook niet of het zinvol zou zijn, daar het ruim 6 weken na de mededeling is. Tot op heden nog geen reactie van de BenW. Alleen een ontvangstbevestiging die ik op het stadskantoor kreeg toen ik de herinnering in diende.

met vriendelijke groet,

Harrie de Jong.

Kan het zijn dat er mensen geen bericht hebben gehad omtrent een eerste bijeenkomst? Ook ik heb absoluut geen bericht gehad en pas later vernomen dat er een bijeenkomst is geweest. Voor vanavond (27 september) heb ik wel bericht gehad (en wil het ook graag bijwonen). Kennelijk zijn er meer mensen die geen bericht hebben gehad?

Correctie. Na zoektocht ben ik toch een brief tegen gekomen waarin de bijeenkomst van 6 september stond aangekondigd. Mijn excuses.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Assies

Reactie toevoegen

U bent hier