h

Bredase SP kijkt terug op geslaagd Haagse Beemdenfestival

13 juni 2022

Bredase SP kijkt terug op geslaagd Haagse Beemdenfestival

Foto: SP

Zaterdag stond de SP een volle dag op de Heksenwiel met haar eigen kraampje. Bewapend met flyers, sponsjes en tomaatjes om uit te delen, stond de SP een succesvolle dag tegemoet, waar met veel bewoners het gesprek is aangegaan.

Een erg geslaagde dag aldus afdelingsvoorzitter Olaf van der Bruggen: "Wat een top dag hier in de Haagse Beemden! Met deze mooie groep vrijwilligers hebben we ons goed laten zien en hebben we ontzettend veel verhalen van bewoners kunnen ophalen waar we wat mee kunnen doen".

Ook zijn rond de middag een tiental SP'ers de wijk ingetrokken om met bewoners gericht het gesprek aan te gaan over de wijkonderhoud. Dit met weer een ontzettend goed resultaat; bijna 50 man zijn nu lid van 'Onderhoud onze wijk!'

U bent hier