h

Bredase SP kiest nieuw afdelingsbestuur

13 juni 2022

Bredase SP kiest nieuw afdelingsbestuur

Foto: SP

Afgelopen woensdag 1 juni hebben de leden van de Bredase SP op een drukbezochte ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Dit nieuwe zevenkoppige bestuur dat met veel steun van de leden is verkozen mag tot juni 2024 leiding geven aan de afdeling

De huidige organisatiesecretaris Olaf van der Bruggen (20) neemt het roer over van voorzitter Oscar van Raak. Van der Bruggen: ‘Ik ben ontzettend trots dat ik verkozen ben als voorzitter van ons prachtige afdeling. Met deze ploeg om mij heen ben ik er zeker van dat de komende twee jaar een succes gaat worden’.

Naast Olaf komt de nieuwe organisatiesecretaris Remco van Os (26), een getalenteerde nieuwkomer uit Oosterhout.

Het team wordt verder versterkt met fractiemedewerker Erica van der Muren, defensieman Eric Linssen, Inge dekkers en Maddi Plukkel. Stuk voor stuk nieuwe gezichten voor het bestuur die met hun ervaringen buiten de partij de afdeling zullen verrijken. Ook fractievoorzitter Inge Verdaasdonk neemt vanuit haar rol plaats in het bestuur.

Op de ledenvergadering is ook afscheid genomen van voorzitter Oscar van Raak, penningmeester Paul Marijnissen, Joska Dubbeldam, Joost van Dyck, Maartje Verheijen en Martin Kik.

Afzwaaiend voorzitter van Raak: "Het is een eer geweest om de afgelopen jaren met deze mensen in het bestuur te hebben gezeten, ik wil ze stuk voor stuk bedanken voor hun jaren aan inzet voor deze club. Nu staat er een nieuw team op dat ik al mijn vertrouwen kan geven. Onze partij heeft wat te vieren!'’.

U bent hier