h

Weer geen rekening gehouden met invalidenparkeerplaatsen chasseveld

25 april 2022

Weer geen rekening gehouden met invalidenparkeerplaatsen chasseveld

Foto: SP

Helaas heeft de Bredase SP weer moeten constateren dat parkeerplaatsen voor mensen met een gehandicaptenparkeerkaart zijn opgeofferd voor een evenement. Dit zonder dat deze plaatsen in de directe omgeving op een andere locatie terug zijn gekomen.

Vorig jaar had de SP al vragen gesteld aan het college nadat er 9 van deze parkeerplaatsen verdwenen in ruil voor een beachvolleybalveld. Na deze vragen had de SP hoop dat het college haar werkwijze zou wijzigen en ze er voor zou zorgen dat er de plekken naar de directe omgeving verplaatst worden. Dit is helaas weer niet het geval.

Fractievoorzitter Inge Verdaasdonk : “Vorig jaar zaten we ook weken lang in een rel rond deze parkeerplaatsen, dan zou je hopen dat het nu dan wel geregeld zou zijn maar het college lijkt niet te leren. Dit moet eindelijk eens goed geregeld worden dus daarom stellen we wéér vragen aan het college”

De betreffende vragen: https://breda.notubiz.nl/document/11429344/1/Raadsvragen+SP_21042022_+ge...

U bent hier