h

Bredase SP bij open dag Afvalservice Breda

9 april 2022

Bredase SP bij open dag Afvalservice Breda

Foto: Michel Verschuren

“Onmisbaren”, zo moet je de medewerkers van onze Bredase afvalservice bestempelen. Zonder hen wordt Breda één grote puinzooi. Op zaterdag 9 april hielden zij open huis op het milieustation Slingerweg. De Bredase SP was ook op deze drukbezochte dag om daar te spreken met de toppers van onze afvalservice.

“Dag in dag uit en door weer en wind houden zij Breda schoon. Er staat daar een hecht team waar we als stad zuinig op moeten zijn”
SP-raadslid Michel Verschuren.

In het verleden en in de toekomst zal de Bredase SP opkomen voor de mensen bij afvalservice Breda. Zodat zij onder goede werkomstandigheden kunnen werken én met goed materiaal. Dat zijn niet alleen de mensen die het vuil ophalen, maar ook de mensen bij Vindingrijk, die veel spullen een tweede leven bezorgen. Het woord service zit in de naam en dat mag de Bredanaar ook verwachten: een betaalbare afvaldienst met hoge service en waardering.

U bent hier