h

Speeltuintje Grote Houw opnieuw gered

7 november 2021

Speeltuintje Grote Houw opnieuw gered

Foto: Dirk Uijl

Het speeltuintje aan de Grote Houw in Breda is weer gered, nadat het zes jaar geleden door omwonenden en de SP ook al een is behouden. Fractievoorzitter Inge Verdaasdonk: “Toen omwonenden zagen dat hun speeltuintje na werkzaamheden was verdwenen, hebben ze opnieuw contact opgenomen met ons. En hoewel ik het vreemd vindt dat tot twee keer toe een door bewoners een geliefde plek uit de buurt dreigt te verdwijnen, bewijst dit wel dat als omwonenden samen met ons actie voeren dat succesvol is!”

De officiële opening van het speeltuintje laat nog even op zich wachten. Buurtbewoner Monique van Gestel: “Er komt nog een speeltoestel op het centrale pleintje en er wordt ook nog een zwerfkei geplaatst voor de verkeersveiligheid.” Wanneer het werk af is zal het speeltuintje feestelijk ingewijd worden.

U bent hier